Laatste nieuws

A diploma Koen

Koen H. heeft afgelopen week zijn A diploma trompet gehaald.

Koen, namens Excelsior van harte gefeliciteerd.

Leerlingenorkest 2e in Krommenie

Het leerlingenorkest van Excelsior is vandaag tweede geworden op het leerlingenorkestenfestival in Krommenie. Met 87.0 punten had Excelsior net iets minder punten dan de winnaars uit Kolhorn, die met 87.3 punten de trofee voor de 'beginnersgroep' in de wacht sleepten. Proficiat! Naast wat inhoudelijke opmerkingen schreef jurylid Joop van Dijk het volgende over Excelsior:

"Alles klinkt zeer verzorgd. Mooi orkest met veel toekomstperspectief. Voor een beginnersorkest opvallend goed in stemming en muzikaal. Leuk programma. Begin met 'Speed It Up' heel erg leuk. Jammer dat het al voorbij is, ik heb genoten!"

Jaarvergadering 18-03-2010

 

Excelsior heeft een nieuw bestuur.

Na vele jaren is Marjolein Visser afgetreden als penningmeester. Haar werk is door iedereen zeer gewaardeerd en kreeg een mooie bos bloemen. Marjolein bedankt voor je grote inzet. Marjolein is niet herkiesbaar.

Ruben Hottentot is afgetreden als voorzitter. Hij was herkiesbaar als bestuurslid en niet voor functies in het dagelijks bestuur. Hij gaat zich meer richten op de opleiding/ leerlingen binnen Excelsior. Ook hij kreeg als dank voor zijn grote inzet als voorzitter een mooie bos bloemen.

Er zijn twee nieuwe bestuursleden bij gekomen: Angelique en Bart.

 

Met goedkeuring van de leden op de jaarvergadering heeft Excelsior voor de komende jaren het volgende bestuur:

Voorzitter: Hedwig van der Jagt
Secretaris: Andre Vleeshakker
Penningmeester: Vacature
Bestuurslid: Ruben Hottentot
Bestuurslid: Bart Lust
Bestuurslid: Angelique Groenewoud

Succes!!!

 

 

DESIGN BY WEB-KOMP