Laatste nieuws

Afsluiting van seizoen goed bezocht

We kunnen terugkijken op een geweldige afsluiting van het seizoen, zowel het "Kerkpleinconcert" als de BBQ waren een groot succes! Tijdens het concert traden maar liefst 4 verschillende ensembles/orkesten op: als eerste kon men luisteren naar het LeerLingenOrkest, dat in een paar weken nog 2 nieuwe nummers ingestudeed had waaronder de gouwe ouwe  "California Dreamin", daarna had slagwerkdocent Rob tijdens de laatse les een nummer met de slagwerkgroep ingestudeerd dat zo lekker swingde dat de voetjes bijna van de vloer gingen, vervolgens was de fanfare aan de beurt waarin prachtige solo's gespeeld werden door Erik Rep op bugel en Marjolein Visser op altsaxofoon, werkelijk om kippenvel van te krijgen. Last but not least speelden de Twiskenootjes nog een paar lekkere moppies waaronder de kaskraker "Aan de Amsterdamse Grachten", een medley van Franki Valli en "Echte Vrienden".  De sfeer zat er goed in op 't Kerkplein.

Daarna ging er nog een grote groep naar het clubgebouw om daar te genieten van een goedverzorgde BBQ. Kortom, een geweldige, gezellige manier om het seizoen af te sluiten.

We trekken ons een paar weken terug om na de zomer weer met vernieuwde energie van start te gaan!

We wensen iedereen een hele fijne, zonnige zomer!

Klik hier voor foto's van de muzikale afsluiting en BBQ

 

n.b. Save the Date: zaterdag 7 oktober: "Oktoberfest" in ons eigen clubgebouw, aanvang 19.00 uur

Laat u verrassen door meerdere (Tiroler)kapellen die er met zijn allen voor gaan zorgen dat u een "ouderwets gezellige avond" heeft.

"Summerbreeze"

Zaterdag 15 juli Kerkplein Oostzaan

Het begint inmiddels al een traditie te worden: het Kerkpleinconcert van Muziekvereniging Excelsior op de laatste zaterdag vóór de zomervakantie!

Terwijl u in het zonnetje zit te genieten van een ijsje of een drankje zorgen wij voor live-muziek.

Zoals u van ons gewend bent spelen zowel het LeerLingenOrkest als de fanfare en natuurlijk ontbreken ook de Twiskenootjes niet.

Mocht het onverhoopt geen mooi weer zijn dan kunt u in 't Atrium         (van de KunstGreep) naar ons komen luisteren!

Toegang is gratis, dus u komt toch zeker ook??!!

 

Geslaagd voor A-examen

Zaterdag 8 juli in Ursem

 

Vroeg in de (zaterdag)ochtend gingen 2 leerlingen met hun ouders op pad naar Ursem om daar praktijk-examen A (ongestemd) slagwerk te doen.

Ze hadden het theorie-gedeelte inmiddels met succes afgerond en gingen nu op voor de praktijk, daar komt even iets meer voor kijken!

Met een gezonde dosis spanning gingen zij het examen in, om met diploma in hun zak het gebouw weer te verlaten!

Wij vinden het een TOP-prestatie, Koen en Nick, en zijn hartstikke trots op jullie!!!

Ga lekker zo door met muziek maken!

 

DESIGN BY WEB-KOMP