Laatste nieuws

Excelsior begint seizoen met buitenrepetitie

 

Donderdagavond 21 augustus begint het nieuwe muziekseizoen en als het weer een beetje meezit doen we dat op dezelfde manier als we het vorige zijn geëindigd: door buiten te musiceren.

De eerste repetitie begint op 21 augustus om 20:00 uur bij het verenigingsgebouw aan de Twiskeweg 103 in Oostzaan en geïnteresseerden zijn van harte welkom om hier een kijkje achter de schermen te komen nemen bij de muziekvereniging. Als het weer het toelaat zal deze eerste repetitie buiten plaatsvinden en anders is daar het vertrouwde gebouw waar de leden vanaf deze week weer elke donderdagavond te vinden zullen zijn.

 

Halloween concert
De leden zijn hopelijk goed uitgerust tijdens de zomerstop om zich onder leiding van dirigent Lex Bak nu te gaan voorbereiden op het eerstvolgende optreden. Dit zal plaatsvinden op zaterdagavond 25 oktober in het eigen gebouw. Dan zal het gebouw naar het thema van het concert worden gehuld in Halloween sferen. Deze datum kunt u dus alvast in uw agenda noteren. 

 

Kweekvijverdag
Excelsior zal in het nieuwe seizoen natuurlijk weer regelmatig in het eigen dorp zijn te zien en beluisteren. De eerste kans hiertoe vindt gelijk komend weekend plaats. Op zaterdagmiddag 23 augustus worden namelijk workshops georganiseerd voor de leerlingen van de Kweekvijver tijdens de festiviteiten ter gelegenheid van het 15-jarig bestaan van de basisschool. 

 

Muziekles
Deze week gaan de muzieklessen weer van start en binnenkort starten ook weer diverse cursussen. Wil uw kind of u zelf een instrument leren bespelen dit seizoen? Neem dan contact op met Hedwig van der Jagt via Facebook, telefoonnummer 075 684 2408 of e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om te informeren naar de mogelijkheden.

 

1e repetitie Fanfare

Donderdag 21 augustus is het weer zover, de start van het nieuwe seizoen.

We gaan er weer voor.

Twiske Jeugdfestival 2014

Zaterdag 21 juni vond het 9e Twiske JeugdFestival plaats, georganiseerd door de 3 muziekverenigingen die Oostzaan rijk is.

Bij de festival wordt vooral de amusementswaarde beoordeeld.

Ons opleidingsorkest had een geweldige act met het WK als thema. Dirigent Jan had een script in elkaar gedraaid alsof er een wedstrijd gespeeld werd waarbij André dienst deed als "razende reporter". Mede dankzij zijn inzet was de sfeer tijdens de "wedstrijd" goed en deed het publiek enthousiast mee.

Het zal u niet verbazen dat ons opleidingsorkest als winnaar uit de bus kwam!!!

Via onderstaande link vind u enkele foto's die een aardige impressie geven van hun optreden.

Foto's Twiskejeugdfestival 2014

 

 

DESIGN BY WEB-KOMP