Laatste nieuws

Data klaverjasavonden 2010, 2011

De data voor de klaverjasavonden zijn bekend.
U bent van harte welkom op;


2010:
3 september
1 oktober
22 oktober
5 november
3 december
10 december

2011:
7 januari
4 februari
11 februari
4 maart
1 april
8 april
6 mei
13 mei

 

Zie ook onder de menuknop;  Wie, wat, waar?

 

Optreden kerkplein en barbeque

Vanaf half twee stroomde het kerkplein langzaam vol met belangstellenden als het fanfareorkest zijn eerste nummers ten gehore brengt.

DSCF0957

Het was vandaag flink zweten en dat nog wel zonder jury! Het publiek nam daarom vooral plaats onder de parasol bij de horeca die vandaag wat traag op gang kwam zodat we noodgedwongen alleen van een ijsje mochten genieten. Maar goed, drank zou nog wel komen tijden de barbeque, toch? Ik, de amuziekale, vond het weer prachtig klinken, maar Arnold was kritischer Undecided. De pauze werd opgeleukt door loeiende sirenes van de brandweer en politie.

DSCF0975

Bleek te gaan om loos alarm (we zagen al geen rook) dus het jeugdorkest kon de tijd mooi gebruiken om even in te spelen. Ook zij gaven daarna een prachtig optreden ten gehore:

DSCF0979

Rond vijfen was de tijd aangebroken voor een goed verzorgde borrel met wat te eten. Het weer sloeg om, maar de barbeque stond gelukkig droog. Aan alles was gedacht.

DSCF1009

Zelfs voor de kids stond een tafeltennistafel klaar! En nogmaals complimenten voor de heerlijke barbeque,,niet vaak zo lekker gehad! Ook de salades waren van een hoog niveau! Voor sommigen werd het allemaal wat teveel...

DSCF1010

Voor de leden:

Zie ook het complete foto album waar alle foto's in staan.

Ook heb ik nog twee filmpjes gemaakt. Speciaal voor diegenen die zelf nog eens willen terug horen hoe het ging.

 

B - examen slagwerk

Ruben van Harte Gefeliciteerd met je B diploma slagwerk.

Goed gedaan.

Ruben_geslaagd_B_examen_slagwerk

DESIGN BY WEB-KOMP