Laatste nieuws

Muzikanten gezocht!

Voor ons fanfare-orkest zijn wij op zoek naar trompettist(en) en saxofonist(en).

(zie "Orkesten" kopje "Fanfare" voor meer informatie over ons orkest en de dirigent) 

Kom gerust eens kijken en luisteren tijdens onze wekelijkse repetitie op donderdagavond vanaf 20.00 uur, Clubgebouw Excelsior, Twiskeweg 103, Oostzaan.

Laat ons weten dat we je kunnen verwachten via:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wie weet tot ziens! 

Nieuwjaarsconcert 6 januari 2018

HAPPY NEW YEAR!!

 

Laat je zaterdag 6 januari het nieuwe jaar inblazen door de (4) Oostzaanse muziekverenigingen: Crescendo, Concordia, Excelsior en Tavenu.

Het Oostzaanse Nieuwjaarsconcert vindt plaats in het Atrium van de KunstGreep, toegang is gratis en het begint om 20.00 uur.

Wij hopen je daar persoonlijk een mooi, gezond, gelukkig en muzikaal 2018 te kunnen wensen!!

 

9 December "Winterconcert" in de Grote Kerk

Winterconcert in de Grote Kerk

In een behoorlijk gevulde Kerk hebben we een mooi concert neergezet, ons eerste concert na de come-back van dirigent Arnold van 't Ent. 

In de aanloop naar het concert hebben we met Aronold hard gewerkt aan onze muzikale ambites, waarvan het resultaat goed te horen was in het mooie "Lord of the Rings" en "Meditation". Met solist Thomas Geerst op trompet werd het een mooie muzikale avond. Het prachtige solowerk "Concerto for trumpet and fanfare" en zijn eigen compositie "Xheza" waren een plezier om te spelen en volgens het publiek ook prachtig om naar te luisteren. Het concert werd gecompleteerd met een optreden van het Opleidingsorkest o.l.v. Rob van der Sterren en een duo-optreden van Thomas en Rob. Het Opleidingsorkest speelde enkele klassiekers en Rob en Thomas speelden "Kiek" (destijds speciaal geschreven voor het afstuderen van Thomas) en diverse stukken waarin vermaarde jazzmuzikanten centraal stonden. 

Buiten deze 2 beroepsmuzikanten kwamen er ook diverse solisten uit het orkest aanbod: er werden prachtige solo's gespeeld door André (Vleeshakker) in "Meditation", Adriaan (Okker) in "Paraphrase" en Erik (Rep) en "Valero".

 

DESIGN BY WEB-KOMP