Scherp geprijsde cursussen voor jong en oud!

OOSTZAAN – Wil je proberen of een muziekinstrument iets voor jou is? Dit voorjaar hebben we weer een aantal scherpe aanbiedingen met beginnerscursussen voor jong en oud. Een reeks groepslessen of privélessen voor maar € 30.

 

Kinderconcert 

 

Op een zonovergoten zaterdagmiddag in maart was het in de KunstGreep al mogelijk om onze muziekinstrumenten uit te proberen op de instrumentenmarkt na afloop van de spannende kindervoorstelling met verteller Frans Limburg. Hiernaast een impressie van hoe dat eraan toe ging. 
De spin-off hiervan is dat er weer diverse cursussen starten. Zo kan eenieder geheel vrijblijvend ontdekken hoe het is om een muziekinstrument te bespelen.

Groepsmuzieklessen

Voor kinderen vanaf 6 jaar worden groepslessen aangeboden op het instrument van hun keuze. Zo kan onder meer gekozen worden uit de blokfluit, trompet, hoorn, drummen of de saxofoon. Groepjes van 2-4 leerlingen met hetzelfde instrument krijgen wekelijks les van een professionele docent. Lessen volgen tot aan de zomervakantie kost nu maar € 30, dit is inclusief instrument in bruikleen.

Privéles

Wie zich te oud of ongemakkelijk voelt bij groepslessen kan zich aanmelden voor privéles. Of je nu op de basisschool zit, een vaste baan hebt of net je eerste kleinkind hebt gekregen, muziek is voor iedereen! Natuurlijk kan het zijn dat je nog twijfelt welk instrument te kiezen en dan is het proefpakket een interessante optie. In 5 weken privéles ontdek je hoe het is om het instrument van je keuze te (leren) bespelen. Ook bij deelname aan het proefpakket zorgt de vereniging voor een instrument. Een reeks proeflessen kan het hele jaar door gestart worden en kost € 30.

Aanmelden

Aanmelden voor deze reeks cursussen is helaas niet meer mogelijk. Voor meer informatie en het laatste aanbod neem je contact op met Hedwig van der Jagt via telefoonnummer 075 684 2408 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

DESIGN BY WEB-KOMP