Muntenactie Deen

Spaar met Excelsior mee voor nieuwe saxofoons

 De Jeugd Sponsor Actie van DEEN is weer begonnen Excelsior heeft dit jaar een eigen muntenkoker bij de supermarkt in Gibraltar Zaandam. Het doel: nieuwe lesinstrumenten aanschaffen voor saxofonisten in spé.

 Sinds het begin van de Brede School Oostzaan enkele jaren geleden is Excelsior van de partij met een gevarieerd aanbod aan cursussen. Eén instrument ontbreekt echter tot op heden; er is nog geen geschikt instrumentarium om in te zetten voor saxofoonlessen via de Brede School. En daar hoopt Excelsior dit najaar verandering in te brengen. Het eerste instrument is al aangeschaft bij wijze van test en bevalt zeer goed, dus hopelijk levert de actie voldoende op om er meer te kopen. De eerste saxofooncursus is in ieder geval al met potlood in de agenda geschreven!

 U kunt deze sponsoractie steunen door deze maand bij DEEN te shoppen. Tot en met 17 oktober krijgt u in alle filialen munten bij de kassa. Als u in Gibraltar gaat winkelen loopt u tevens het risico leden van de vereniging tegen te komen; er wordt namelijk een aantal verrassingsoptredens gegeven bij de winkel. Indien u niet in Gibraltar koopt, kunt u Excelsior steunen door uw munten aan een lid van de vereniging mee te geven. Dan komen ze evengoed op de juiste plek terecht.

 

 

 

DESIGN BY WEB-KOMP