Try-Out Concert + Praag-Night & Rommelmarkt

Praag; ‘We komen eraan!’  

Het duurt niet lang meer of wij, fanfareorkest Excelsior Oostzaan, zullen met de bus afreizen naar de mooie Tsjechische hoofdstad…Praag!.
We vertrekken met een gezelschap van zo’n 50 personen. Dit zijn zowel muzikanten als aanhang. We beginnen onze reis op vrijdagavond 16 oktober en zullen opdinsdag 20 oktober weer huiswaarts rijden.    We zijn druk aan het repeteren onder leiding van onze dirigent Lex Bak om aldaar een mooi concert te geven in het Tsjechisch Muziekmuseum.  

Om u ook een voorproefje van de reis te geven en vooral van het muzikale programma, nodigen wij u graag uit voor ons Try-Out Concert op zaterdagavond 10 oktober in het eigen verenigingsgebouw.We laten u onder andere een vrolijk trompettrio met orkestbegeleiding, de Clog Dance en een swingende medley van Gloria Estefan horen.    De toegang voor dit concert bedraagt slechts €2-. En is inclusief een kopje koffie/thee/limonade. Het concert begint om 20:15. De zaal  is open vanaf 20:00. Aansluitend aan het optreden bent u van harte welkom voor hapje en een drankje op de gezellige ‘Praagse’ avond oftewel de Praag-Night. We hopen dat u er bij bent! 

Houdt u ook meteen zondag 11 oktober in de agenda vrij want dat vindt er een heuse Rommelmarkt plaats in het verenigingsgebouw. We starten voor de vroege vogels en koopjesjagers om 10:00 uur en eindigen rond de klok van 15:00 uur. Naast een hoop mooie spulletjes kunt u ook genieten van een kopje koffie met een stuk taart, dit alles tegen zachte prijsjes.  

Voor de rommelmarkt is de vereniging nog opzoek naar verkoopbare spullen, om de kraampjes te vullen! Heeft u nog wat liggen op zolder, in de schuur of garage? U kunt de spullen op donderdagavond 8 oktober tussen 19:00 en 20:00 uur afgeven bij het verenigingsgebouw van Muziekvereniging Excelsior Oostzaan. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om het af te geven, dankunt u de vereniging mailen op het volgende e-mailadres. Zij halen het dan graag thuis bij u op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Na zdraví, 
De PraCo 

  boot praag

 

DESIGN BY WEB-KOMP