Ghost Golf en Voorspeelmiddag

Zondag 30 oktober is een activiteit georganiseerd voor de jeugdleden van Excelsior. Eerst zijn ze gaan "Ghost Golfen": midgetgolfen in het donker met "glow in the dark"verlichte banen, met als thema een spookkasteel. Erg leuk om te doen en weer eens wat anders dan een gewone midgetgolfbaan. Echt een aanrader voor een regenachtige najaarsdag!

Daarna zijn de leden teruggekeerd naar het clubgebouw waar de vaders, moeders en andere fans langzaam binnendruppelden om te komen luisteren naar de vorderingen van hun idool.

Het onlangs opgestarte Opstaporkestje openden het optreden. Knap hoe goed deze jeugdige leden in zo korte tijd geleerd hebben samen te spelen. Onder de jeugdleden zit voldoende talent, dat werd deze middag wel duidelijk! Het is altijd weer leuk om te zien hoe onbevangen de jeugd een solo-optreden uitvoert!  

Het LeerLingenOrkest sloot deze middag af: hierin spelen een aantal jeugdleden, met ondersteuning van een aantal volwassenen (sommige instrumenten kunnen nu eenmaal niet door de jeugd bespeelt worden).

Het was een zeer geslaagde middag, op naar de volgende activiteit/optreden!

 

 

DESIGN BY WEB-KOMP