Cirque d'Excelsior, voorjaarsconcert 4 maart 2017

                                

Cirque d'Excelsior

Met een goed gevulde zaal hebben wij zaterdag 4 maart 2017 een spetterend concert gegeven. Het mooie spel van de muzikanten werd afgewisseld met optredens van 2 goochelende broers (slecht 16 en 17 jaar oud) en de 13-jarige Luna, die een ritmische gymnastiekoefening deed op "Alegría" van Cirque du Soleil.

Geheel in stijl beet het Leerlingenorkest het spits af met het werk "Circus", bestaande uit 6 verschillende delen. Daarna kwamen de leerlingen van het Opstaporkest erbij en een vriendje van een jeugdlid om een ander Circusnummer te spelen. Het vriendje deed de zang en de begeleiding op gitaar. De jonge jongens hadden dit nummer zelf geschreven en de maakte het arrangement voor de rest van het orkest.

De fanfare speelde zowel bekende als onbekende nummers. Extra mooi waren de nummers waarin onze solisten schitterden:

Jan (Rep) kwam vanuit de donkere zaal (uit zijn hoofd) spelend naar het podium gelopen in "Gabriella's Song", dit klonk werkelijk magnifiek. 

Onze duizendpoot Rob (van der Sterren) speelde "Circus Renz" uit zijn hoofd op de marimba, terwijl 2 personen de marimba verplaatsen. Echt knap!

Erik (Rep) speelde een geweldige solo in de toegift "The Lightwalk", die ook stond als een huis

Kortom, een geweldig concert! De concertcommissie heeft echt haar best gedaan om een onderscheidend concert neer te zetten en is daar goed in geslaagd!

Foto's zijn gemaakt door Amber Dekker

 Klik hier voor meer foto's.

DESIGN BY WEB-KOMP