Verenigingsdag/muzikale avond

Zaterdag 1 april werd het verenigings/vrijwiligersdiner gehouden en vond aansluitend de muzikale avond plaats.

Voordat er genoten kon worden van het koud en warm buffet dat de leden met elkaar verzorgd hadden werden een paar vrijwilligers in 't zonnetje gezet: Martin Hottentot, Wil Warnaar, Jaap Vleeshakker en Cor Hottentot zijn door de leden benoemd tot "lid van verdienste" omdat zij zich extra inzetten/hebben gezet voor de vereniging. Helaas waren alleen Martin en Wil aanwezig, zodat de andere 2 nog even op hun oorkonde (en bloemen) moesten wachten. De vereniging hoopt dat zij zich nog lang in kunnen en willen zetten voor de vereniging.

 

Op de muzikale avond wordt altijd van alles uit de kast gehaald, serieuze en minder serieuze muzikale voordrachten. Een vakkundige jury (dit keer bestaande uit Thomas Geerts) heeft de schone taak e.e.a. te beoordelen.
Dat je met minder-serieus ook kan scoren bewees dit jaar Sammeleine. (wie onze leden een beetje kent weet wie dit is/zijn😜, altijd in voor een grap en een grol). Ze ging/gingen er dit jaar vandoor met de publieksprijs!! (GEFELICITEERD Sammeleine!!! 
De "aanstormend talentprijs" is dit jaar gewonnen door Wessel Kuiper die een leuk muzieknummer knap begeleidde op drums! GEFELICITEERD Wessel, blijf vooral zo doorgaan! 
De eerste prijs is gewonnen door Pauline Stam die een mooi nummer speelde op de marimba, werkelijk knap en heel mooi gedaan!! Ook jij GEFELICITEERD Pauline, ga vooral ook zo door dan kunnen we nog mooie concerten met elkaar verzorgen.

Klik hier voor meer foto's

DESIGN BY WEB-KOMP