Afsluiting van seizoen goed bezocht

We kunnen terugkijken op een geweldige afsluiting van het seizoen, zowel het "Kerkpleinconcert" als de BBQ waren een groot succes! Tijdens het concert traden maar liefst 4 verschillende ensembles/orkesten op: als eerste kon men luisteren naar het LeerLingenOrkest, dat in een paar weken nog 2 nieuwe nummers ingestudeed had waaronder de gouwe ouwe  "California Dreamin", daarna had slagwerkdocent Rob tijdens de laatse les een nummer met de slagwerkgroep ingestudeerd dat zo lekker swingde dat de voetjes bijna van de vloer gingen, vervolgens was de fanfare aan de beurt waarin prachtige solo's gespeeld werden door Erik Rep op bugel en Marjolein Visser op altsaxofoon, werkelijk om kippenvel van te krijgen. Last but not least speelden de Twiskenootjes nog een paar lekkere moppies waaronder de kaskraker "Aan de Amsterdamse Grachten", een medley van Franki Valli en "Echte Vrienden".  De sfeer zat er goed in op 't Kerkplein.

Daarna ging er nog een grote groep naar het clubgebouw om daar te genieten van een goedverzorgde BBQ. Kortom, een geweldige, gezellige manier om het seizoen af te sluiten.

We trekken ons een paar weken terug om na de zomer weer met vernieuwde energie van start te gaan!

We wensen iedereen een hele fijne, zonnige zomer!

Klik hier voor foto's van de muzikale afsluiting en BBQ

 

n.b. Save the Date: zaterdag 7 oktober: "Oktoberfest" in ons eigen clubgebouw, aanvang 19.00 uur

Laat u verrassen door meerdere (Tiroler)kapellen die er met zijn allen voor gaan zorgen dat u een "ouderwets gezellige avond" heeft.

DESIGN BY WEB-KOMP