Es war supertoll!!Het Oktoberfest "War supertoll"

Kosten nog moeite waren gespaard om van het Oktoberfest jongstleden zaterdag 7 oktober een echt feest te maken: kapellen waren uitgenodigd, de zaal was tot in de puntjes aangekleed, voorzien van biertafels, biertap en voor de pauze en na de optredens was er nog een DJ om de stemming er in te houden.

De Tirolerkapel van Excelsior was nieuw leven ingeblazen: de Twiskenootjes hadden uitbreiding gekregen van leden van de vereniging, waaronder 2 trombonisten en een sopraansaxofoniste, zelfs de jongste slagwerker deed mee op het aambeeld tijdens de "Aambeeld Polka" en 2 leden hadden aangeboden de zang te verzorgen.

Weken van te voren waren ze al bezig met repeteren om alles goed "onder elkaar te krijgen" en dat is zeker gelukt.

Zaterdagavond 7 oktober was het dan zover: om 19.00 uur verzorgde de Tirolerkapel (de vrouwen gekleed in Dirndljurken en de mannen in Lederhosen) voor een goed gevulde zaal de aftrap. De stemming zat er meteen goed in, zeker de zang van beide dames viel zeer goed in de smaak.

Daarna trad een hoornkwartet op, bestaand uit louter dames, vervolgens was de Egelanderkapel van Soli Deo Gloria uit Zaandam, tijdens de pauze die hierna volgde kon de DJ zijn gang gaan en zich uitleven met "après-skimuziek".

Na de pauze was de beurt aan de Amsterdamse blaaskapel (met een echte dirigent ervoor) en het gelegenheids orkest van Crescendo.

De Tirolerkapel gaf nog een paar uitsmijters waarna de live-muziek ten einde was, maar het Oktoberfest nog even doorging!

DESIGN BY WEB-KOMP