9 December "Winterconcert" in de Grote Kerk

Winterconcert in de Grote Kerk

In een behoorlijk gevulde Kerk hebben we een mooi concert neergezet, ons eerste concert na de come-back van dirigent Arnold van 't Ent. 

In de aanloop naar het concert hebben we met Aronold hard gewerkt aan onze muzikale ambites, waarvan het resultaat goed te horen was in het mooie "Lord of the Rings" en "Meditation". Met solist Thomas Geerst op trompet werd het een mooie muzikale avond. Het prachtige solowerk "Concerto for trumpet and fanfare" en zijn eigen compositie "Xheza" waren een plezier om te spelen en volgens het publiek ook prachtig om naar te luisteren. Het concert werd gecompleteerd met een optreden van het Opleidingsorkest o.l.v. Rob van der Sterren en een duo-optreden van Thomas en Rob. Het Opleidingsorkest speelde enkele klassiekers en Rob en Thomas speelden "Kiek" (destijds speciaal geschreven voor het afstuderen van Thomas) en diverse stukken waarin vermaarde jazzmuzikanten centraal stonden. 

Buiten deze 2 beroepsmuzikanten kwamen er ook diverse solisten uit het orkest aanbod: er werden prachtige solo's gespeeld door André (Vleeshakker) in "Meditation", Adriaan (Okker) in "Paraphrase" en Erik (Rep) en "Valero".

 

DESIGN BY WEB-KOMP