Groet-uit- Schoorlrun 2018

 

De Twiskenootjes zijn na edities van sneeuw, regen, hagel en blauwe luchten voorbereid op alle scenario's. Knijpers, regenponcho's, winterlaarzen en zonnebrillen zitten standaard in hun overlevingspakket. 

Zondag 11 februari werden de Twiskenootjes overvallen door een stevige wind waarbij knijpers hen niet gingen helpen. Muziekboekjes dwarrelden in de wind en standaarden konden niet overeind worden gehouden. Op regen en sneeuw kan men zich kleden, maar aan wind kan weinig gedaan worden. Maar de Twiskenootjes hebben voor hetere vuren gestaan en ook al werden sommige liedjes niet helemaal op de juiste wijze gespeeld, ook dit jaar werd er gezorgd voor aanmoediging van de lopers met hippe liedjes uit deze eeuw en Nederlands klassiekers. 

Tussen de lopers door namen zij een welverdiende pauze, want lopers zijn zo voorbij maar zij staan daar een hele tijd te blazen. Aan het eind van de middag wilden de verkleumde vingers niet meer en kwamen sommige noten niet meer uit het instrument, maar ze hebben de laatste loper over de streep getrokken met hun muzikale klanken! 

DESIGN BY WEB-KOMP