Meespelen of alleen kijken

Kom meespelen of alleen kijken bij Muziekvereniging Excelsior

Donderdagavond 29 maart opent MV Excelsior haar deuren voor muziekliefhebbers. Speel je al een instrument of zou je het graag willen leren, bij MV Excelsior kan je terecht voor lessen of meteen meespelen in één van de orkesten. Muziekvereniging Excelsior is een fanfare wat vooral iets zegt over de instrumenten die in het orkest voorkomen en niet over het muziekgenre dat gespeeld wordt.

Om je een indruk te geven welke instrumenten dit zijn: koperblaasinstrumenten zoals trompet, bugel, bas, hoorn, trombone, bariton, de hele saxofoonfamilie en slagwerk: verdeeld in ongestemd en gestemd slagwerk, dus bijvoorbeeld drums, conga's etc en xylofoon, marimba, klokkenspel

Je ziet, de verscheidenheid is groot.

Ben je op zoek naar een orkest om mee te spelen of gewoon benieuwd hoe het er tijdens een repetitie aan toegaat, kom dan gerust langs. Aanmelden is niet nodig.

Voor de beginners repeteert het Opleidingsorkest van 19.00 tot 19.45 uur, voor de meer gevorderde muzikant repeteert het fanfareorkest van 20.00 tot 22.30 uur.

Wil je een oude hobby weer oppakken of speel je nog geen instrument? Ook in dat geval kan u langskomen, onze docenten hebben altijd nog wel een plekje voor een leerling.

DESIGN BY WEB-KOMP