22 april Zondagmiddagmatinee

Het is weer lente, dus tijd voor een Voorjaarsconcert. Deze keer is anders dan anders: niet 's avonds en niet in de KunstGreep maar overdag en gewoon in ons eigen clubgebouw. Als het zondag 22 april mooi weer is kan u eerst genieten van een fietstochtje of wandeling in het mooie Twiske alvorens u te laten verrassen door een gevarieerd muziekaal programma. Want niet alleen de 2 orkesten van Excelsior treden die middag op, er is ook nog plaats voor een gastoptreden.

Het programma van het Opleidingsorkest staat nog niet helemaal vast maar zeker is dat u welkom geheten zal worden door "Hallo allemaal" dat u waarschijnlijk allemaal kent van de tv-serie "De Luizenmoeder". 

De fanfare speelt o.a. 

- "Star Wars: The Force Awakens" met daarin bekende melodieën uit de gelijknamige film

- het prachtige "Banja Luka" dat op indrukwekkende wijze verhaalt over de burgeroorlog in het voormalig Joegoslavië die in de gelijknamige stad in Bosnië-Herzegovina gewoed heeft

- het bekende "MacArthur Park"

- het prachtige "Nessun Dorma" van Puccini

- de concertmars "Mercury" met sterke en virtuose thema's die elkaar afwisselen

Het gastoptreden wordt verzorgd door "de Bos en Lommer Voices", uit de gelijknamige wijk in Amsterdam. Zij vormen een multicultureel koor vrouwenkoor. De vrouwen komen o.a. uit Tsjechië, Armenië, Rusland en Marokko. Er worden volksliederen uit de diverse culturen gezongen. Het doel is de vrouwen uit verschillende culturen samen te brengen en ondertussen samen te zingen en te genieten.

Kom vooral genieten van de afwisselende muziek en zang op zondagmiddag 22 april.

Het concert begint om 14.00 uur en de toegang is GRATIS!!

DESIGN BY WEB-KOMP