Nieuwe dirigent gezocht

VACATURE DIRIGENT

Ons orkest, momenteel bestaand uit 25 muzikanten, komt uit in de 2e divisie. Wij repeteren op donderdagavond van 20.00 tot 22.30 uur in ons eigen clubgebouw in Oostzaan. Per augustus 2019 zijn wij op zoek naar een nieuwe dirigent die op inspirerende en enthousiaste wijze leiding weet te geven en samen met het orkest onze ambities probeert te realiseren. 

Over ons

Onze visie is om een stabiel muzikaal niveau te ontwikkelen binnen de tweede divisie. Daarnaast hebben wij de ambitie om door te groeien naar een orkest met een gezond ledental. Wij vinden het belangrijk dat er tijdens de repetities een goede balans is tussen inspanning en ontspanning. Deze balans is tevens terug te vinden in ons repertoire en de diverse optredens. In maart hebben wij nog opgetreden met Cor Bakker in het theater van Oostzaan, nu zijn wij ons aan het voorbereiden voor een optreden op 4 mei en drie weken later spelen we alweer op een festival met beoordeling. 

Dit breng je mee

De ideale kandidaat herkent zich in onderstaand profiel:

  • Afgeronde conservatoriumstudie HAFA-directie;
  • Ruime ervaring met het dirigeren van fanfareorkesten van vergelijkbaar niveau;
  • Weet de juiste balans te vinden tussen presteren en plezierig muziek maken;
  • Kan uitstekend omgaan met leden van verschillende muzikale niveaus en leeftijden;
  • Heeft een uitgebreide repertoirekennis en is bereid om in samenwerking met de muziekcommissie een repertoire te selecteren voor concerten;
  • Is motiverend en inspirerend;
  • Denkt actief mee over de toekomst van het orkest en opleiding binnen de vereniging;
  • Heeft een goed gevoel voor het verenigingsleven en is hier actief bij betrokken. 

Procedure

Ben jij geïnteresseerd en zie je het als een uitdaging om de nieuwe dirigent van ons fanfareorkest te worden? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV vóór 1 mei 2019 naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Binnen 2 weken na de sluitingsdatum ontvangen alle kandidaten bericht. In het positieve geval bestaat de verdere procedure uit een persoonlijk gesprek en een of meerdere proefdirecties.

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met onze voorzitter, Ruben Hottentot, zie bovenstaand emailadres.

 

 

 

 

 

DESIGN BY WEB-KOMP