Oud papier

Artikelindex

 


Ook als u geen instrument bespeelt of lid kan zijn is het mogelijk onze vereniging te steunen en ondertussen op de hoogte blijven.
Vanaf € 10,- per jaar bent u al donateur en ontvangt u 6 keer per jaar ons clubblad.
Wilt u Excelsior steunen neem dan contact op met uw favoriete lid of een bestuurslid (zie contactpersonen).

 

 


Op de tweede zaterdag van elke maand wordt in Oostzaan oud papier opgehaald vanaf 13.30 uur. Het ophalen gebeurt met behulp van de vrachtwagens van Roele-de Vries recycling en 6 vrijwilligers van 18 jaar en ouder.

Naast het aan huis ophalen is het ook mogelijk uw papier naar ons clubgebouw te brengen. Achter ons clubgebouw staat een losse container, hier kunt u uw papier dagelijks van 9.00 tot 20.00 uur m.u.v. zon-en feestdagen langs brengen:

 

De opbrengst van het oud papier komt ten goede aan de vereniging. De besteding van het geld wordt grotendeels besteed aan de eigen opleiding.

Wil jij ook je steentje bijdragen? Geef je dan op bij onze oud papier coördinator Ruben Hottentot!
Het ophalen begint om 13.15  en wordt meestal rond 17:00 uur afgesloten onder het genot van een hapje en een drankje in ons mooie clubgebouw!

oud_papier

 

 

 


In samenwerking met verschillende Oostzaanse verenigingen wordt elke vrijdag een klaverjasavond georganiseerd. Elke vrijdag vindt het klaverjassen bij een andere vereniging plaats . De data dat Excelsior gastheer is staan hieronder vermeld. De avond begint om 20.00 uur, de zaal gaat om 19.30 uur open. Voor een geringe bijdrage kunt u meespelen en de tafelindeling vindt plaats middels loting.

Er zijn prijzen voor de beste spelers, inclusief een barprijs.
Tevens vindt een tombola plaats, waarbij iedereen met lootjes kans maakt om te winnen!

Klaverjassen

DESIGN BY WEB-KOMP