Laatste nieuws

Voorjaarsconcert 2022

 

Voorjaarsconcert – Excelsior Oostzaan xxx Drukwerk
Zaterdag 26 maart 2022 / 20.00 uur / €15,- / Theater De KunstGreep 

Muziekvereniging Excelsior Oostzaan organiseert haar jaarlijkse voorjaarsconcert op 26 maart 2022. We hebben niemand minder dan de mannen van Drukwerk gestrikt om samen met ons de KunstGreep op z’n kop te zetten! Deze Amsterdamse band past perfect bij ons thema.  

De fanfare zal voor de pauze op het podium plaatsnemen, en speelt ook enkele nummers samen met frontman Harry Slinger. We spelen o.a. de Hermitage, Tulips from Amsterdam en de Drukwerk-klassieker ‘Je loog tegen mij’.

Na de pauze maken wij plaats voor de band Drukwerk die de bekende hits als ‘Hé Amsterdam’ en ‘Schijn een lichtje op mij’ niet zullen overslaan. 

Het concert is van 20.00 uur tot 22.30 uur. De zaal zal een kwartier voor aanvang openen.

Kaarten kosten €15,- per stuk en kunnen gereserveerd worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hopelijk tot dan!  

Klaverjassen weer van start

Vrijdagavond 4 februari a.s. start de klaverjasclub Oostzaan weer met kaarten. Er mag weer in groepsverband gekaart worden, rekening houdend met de huidige maatregelen.

Iedereen met enige klaverjaservaring is van harte welkom om voor ontspanning en het winnen van mooie prijzen deel te nemen. Het is een leuke manier om het weekend in te luiden. Naast het kaarten is er gelegenheid om bij te praten over de lokale nieuwtjes en eventueel privé-aangelegenheden.

De start is dus bij Muziekvereniging Excelsior aan de Twiskeweg (103) in Oostzaan.

De aanvang is 19.30 uur, een half uurtje eerder dan gewooonlijk, zodat er op tijd afgesloten kan worden.

Na een eerlijke loting kunnen de deelnemers aan een tafel van vier starten.

Iedere vrijdagavond kan er bij één van de verenigingen in het dorp gekaart worden.

Najaarsconcert "Lake of the Moon"

Najaarsconcert "Lake of the Moon"

Zondag 31 oktober / 15.00 - 16.00 uur / Theater de KunstGreep

Na een lange periode zonder optredens staan wij te popelen om weer het podium op te mogen. Op zondag 31 oktober geven wij een gratis matineeconcert in Theater de KunstGreep in Oostzaan onder leiding van dirigent Lieuwe de Jong.

Het programa wat wij ten gehore zullen brengen is zeer divers met o.a. medleys van Phil Collins en Michael Jackson. Het klapstuk van de middag is het concertwerk "Lake of the Moon" van Kevin Houben; een prachtige compositie met flarden oosterse muziek en Zuid-Amerikaanse ritmes geïnspireerd op een verhaal over de Azteken.

Toegang tot het concert is gratis. Je kunt reserveren door het volgende formulier in te vullen: https://forms.gle/opvKXzJQUDXMVN3UA

De zaal is open vanaf 14.30 uur en mag worden betreden op vertoon van een coronatoegangsbewijs (www.theateroostzaan.nl/coronatoegangsbewijs)

 

 

 

Meer artikelen...

DESIGN BY WEB-KOMP